Τα βραβευμένα με Οσκαρ «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν – Χο θα έχουν συνέχεια

Bong Joon Ho

Έναν χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας του «Parasite» (Παράσιτα), ο σκηνοθέτης Μπονγκ Τζουν – Χο αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε τη συνέχειά της, πιο συγκεκριμένα δύο σενάρια.

Τα «Παράσιτα» ήταν ο μεγάλος νικητής των 92ων βραβείων Όσκαρ, αποσπώντας όλα τα μεγάλα βραβεία -Καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, Διεθνούς ταινίας και Σεναρίου.

Ο Νοτιοκορεάτης δημιουργός δήλωσε: «Νιώθω ότι χωρίζω τον εγκέφαλό μου σε δύο ημισφαίρια, αριστερό και δεξί, γράφοντας αυτά τα δύο σενάρια. Αλλά τελείωσα την περασμένη εβδομάδα». Δεν αποκάλυψε πολλά για την πλοκή των ταινιών, αλλά επιβεβαίωσε ότι το ένα σενάριο είναι γραμμένο στα κορεατικά, ενώ το άλλο στα αγγλικά.

Το κορεατικό φιλμ είναι τοποθετημένο στη Σεούλ και έχει μοναδικά στοιχεία τρόμου και δράσης, είπε ο Μπονγκ Τζουν-Χο. Το αγγλικό πρότζεκτ είναι δράμα βασισμένο σε ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη το 2016. “Δεν γνωρίζω ακόμη, αλλά πρέπει να γυριστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ”, σημείωσε. Αν δύο ταινίες δεν είναι αρκετές, ο Μπονγκ Τζουν – Χο ετοιμάζει και μία σειρά «Parasite» για το HBO σε συνεργασία με τον Άνταμ ΜακΚέι.